Cafeaua boabe FRESSO este proaspăt prăjită și 100% naturală. Originile sale sunt selecționate atent și prăjite într-un proces lent destinat dezvoltării armonioase a aromelor.

FRESSO RED conține înalte floralități africane îndulcite cu note de zahăr brun din America de Sud și însuflețite intens cu vibrația muntoasă a Americii Centrale. 70% Arabica / 30% Robusta.

FRESSO BLUE este expresia ultimă a spațiului latino-american. Dulceața catifelată a ținuturilor deluroase este înviorată de vibrația inegalabilă a înaltelor plantații vulcanice și de intensitatea celor mai selecte micro-plantații din America Centrala. 100% arabica.

FRESSO GREEN se formează la intersecția Americilor: Sudul dulce este înviorat de vibrația inegalabilă a plantațiilor centrale, definitivând o ceașcă 100% arabica cu aromă dulce-fructată punctată de note de alune și portocale. 100% arabica.

FRESSO RED

Cafea boabe proaspăt prăjită, cu origini selectionate atent si prajite intr-un proces lent.
Dezvoltă înalte floralități africane îndulcite cu note de zahar brun din America de Sud Aceasta alchimie este completată cu note de alune din Asia, rezultând o armonie 70% Arabica / 30% Robusta.

Amestecul este conceput si dezvoltat pentru utilizarea in aparate de cafea automate vending.

FRESSO GREEN

Fresso Green se defineste la intersectia Americilor: Sudul dulce este inviorat de vibratia inegalabila a plantatiilor centrale, definitivand o ceasca 100% arabica de un corp profund rotund, cu aroma dulce-fructata punctata de note de alune si portocale.

Recomandam folosirea acestui sortiment de cafea in aparatele de cafea automate sau pentru acasa.

FRESSO BLUE

Procent de 100% boabe de cafea Arabica, cu provenienta din America de Sub si America Centrala.
Rezultatul este o cafea proaspat prajita cu aroma intensa, parfumata, cu note clare de fructe de padure, ciocolata si zahar brun.

Este destinata aparatelor de cafea profesionale, dar poate fi o varianta foarte buna si intr-un aparat de cafea automat daca este calibrat si reglat de un profesionist.

Fresso îți pune la dispoziție o soluție complexă și completă.